OZLJEDE 10 dana nakon sudara tri motocikla, preminuo maloljetnik

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Maloljetnik N.A. (17) iz Prijedora koji je bio teško ozlijeđen u sudaru tri motocikla u Tukovima kod Prijedora, preminuo je u bolnici od posljedica zadobivenih ozljeda tako da je broj žrtava ove prometne nesreće porastao na dvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je za 'Nezavisne novine' potvrđeno, on je sinoć oko 19 sati podlegao u UKC RS. Kako su 'Nezavisne' pisale, u nesreći koja se dogodila 28. listopada prvo je smrtno stradao motociklista A.L. iz Prijedora.

Kako je tada priopćeno iz Policijske uprave Prijedor, u nesreći koja je prijavljena oko 22 sata, bio je teško ozlijeđen maloljetnik koji je prevezen u UKC RS.

Nažalost, uprkos naporima liječnika, on je podlegao od zadobivenih ozljeda. Tijekom očevida kojem je prisustvovao dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor utvrđeno je da su u nesreći sudjelovala trojica motociklista.

Smrtno stradali A.L. vozio je motocikl Gillera, maloljetnik je vozio motocikl Peugeot i K.Č. iz Prijedora je vozio Piaggio.

Mediji su neslužbeno prenijeli da je uzrok nesreće bilo preticanje, te da su se navodno tri motocikla kretala magistralnom cestom i obilazili vozilo kada je iz suprotnog smjera naišao još jedan motockl i došlo je do direknog sudara.

Vezani članci