Osuđeni dileri u Mostaru

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Tako je Haris Demirović (23) iz Mostara dobio dvije , a njegov 31-godišnji sugrađanin Željko Bošnjak 1,6 godina zatvora.

Osim Tahirovića, na optuženičkoj klupi ostali su Đenan Demirović (28), Stanko Barbarić (26) iz Mostara, Šemsudin Salčin (30), Šaša Kazaz (33) i Muamer Veljkovic (33) te Ivanka Sulić (55), Aldina Dizdarevič (48) iz Mostara i Nataša Vasiljević (30) iz Šapca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aldina Dizdarević je 13. listopada puštena iz istražnog pritvora, ali je početkom ožujka ponovno uhićena zbog trgovine drogom. Prema navodima iz optužnice, Benjamin Tahirović je u dogovoru s Đenanom Demirovićem kontinuirano nabavljao heroin, a potom su ga prepakirali od 50 do 100 grama te organizirali skupinu dilera.

Primopredaju droge na području Mostara su vršili na skrovitim mjestima, kafićima te pokraj magistralne ceste u naselju Potoci.

Uhićeni su 14. rujna prošle godine, a u toj akciji su zaplijenjena dva kilograma heroina, četiri automobila, tridesetak mobitela, veći novčani iznos, razne vrste oružja i streljiva.

večernji list

Vezani članci