ORUŽJE I JOŠ PONEŠTO Veća količina eksploziva pronađena kod dva Čapljinca

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) danas su nakon višemjesečne istrage, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) proveli operativnu akciju 'Rifle' na području Čapljine, te su tom prilikom slobode lišili dvije osobe inicijala Ž.P. (1966.) i S.P. (1994.) iz Čapljine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čapljina,fup,uhićenje,oružje,eksplozivne materije

Oni se sumnjiče za izvršenje kaznenog djela 'Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija' iz članka 371. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Čapljina,fup,uhićenje,oružje,eksplozivne materije

Postupajući po naredbi Općinskog suda u Čapljini službenici Federalne uprave policije uz asistenciju Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije su izvršili pretres pokretne i nepokretne imovine spomenutih osoba, kojom prilikom su pronađene veće količine vojnog naoružanja, streljiva i opreme, kao i veća količina eksplozivnih materija, te drugi predmeti koji će se koristiti u kaznenom postupku.

Protiv navedenih osoba bit će podneseno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz Ureda za informiranje FUP-e.

Vezani članci