Omiljena konobarica utopila se u Savi dok se kupala s dečkom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Milena Dalić (23) iz Bošnjaka utopila se u Savi na izletištu Repovac kod Štitara u nedjelju poslijepodne. Nesretna se djevojka s dečkom i njegovim bratićem kupala nedaleko od riječnog otočića do kojega su doplovili drvenim čamcem kada je odjednom nestala pod površinom. Njih su dvojica odmah zaronili za njom, ali je nisu našli. O utapanju je obaviještena policija u Županji, no tijelo će, s obzirom na to da se tragedija dogodila bliže desnoj obali Save, morati potražiti pripadnici specijalne policije iz BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Milena je bila šesto od sedmero djece. Kada je završila srednju školu, najprije je radila u jednom kafiću u Bošnjacima, a onda je otišla raditi u Županju, također u kafić. U početku sam je vozio na posao i s posla, no ubrzo je unajmila stan i odselila se u Županju. Svakodnevno smo se čuli telefonom, često je dolazila kući, pomagala nam je od svoje plaće koliko je mogla, a sada je više nema – govori kroza suze neutješni otac Ilija Dalić.

Samo riječi hvale za pokojnu djevojku ima i njezin poslodavac, vlasnik kafića Rubikon, u kojemu je Milena radila kao konobarica. Bila je, ističe, vrijedna i skromna, omiljena među zaposlenicima, prenosi večernji list.

Policijski su ronioci, kako se doznaje, iz Sarajeva došli jučer poslijepodne i odmah počeli potragu. Pronađu li tijelo u desnoj polovici Save, ono će, prema zakonima, morati biti prebačeno na obdukciju čak u Sarajevo.

Vezani članci