MUP HBŽ 22-godišnjak osumnjičen za ubojstvo profesora iz Livna

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Službenici MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) su Županijskom tužiteljstvu HBŽ podnijeli izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A.N. (1998.) iz Zenice, nastanjen u Vitezu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Ubojstvo' iz čl. 166. stavak 2. KZ FBiH, navodi se iz MUP-a HBŽ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 17. prosinca oko 23 sata, Policijska postaja Livno je dobila prijavu da se osoba S.P. (1955.) iz Livna nije vratila kući, niti se javlja na pozive. Ovaj muškarac se s područja općine Livno udaljio u svom Mercedesu. Dan poslije, oko 20 sati službenici Policijske uprave Livno su pronašli beživotno tijelo S.P. pored rijeke Bistrice u širem području Livna.

Tijekom popodnevnih sati od strane djelatnika MUP-a Srednjobosanske županije, na području Viteza zaustavljeno je motorno vozilo marke Mercedes, u kojem su zatečene tri osobe: A.N. (1998.) iz Zenice, a nastanjen u Vitezu, S.N. (1992.) iz Travnika, nastanjen u Vitezu i M.A. (1996.) iz Zenice, gdje je i nastanjen. Oni su od strane službenika Policijske postaje Livno preuzeti i prevezeni u Policijsku upravu Livno gdje je izvršena kriminalistička obrada.

Mediji su objavili kako je riječ o uglednom profesoru iz Livna.

Vezani članci