Mostarski vatrogasci gasili požar u stanu i iz istog spasili jednu osobu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar su sinoć dobili poziv za intervenciju na gašenju požara koji je zahvatio stan u ulici Ivana Miličevića. Prijava je bila u 22:47 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervencijom vatrogasaca spašen je vlasnik stana, A.P. (59), kojeg je ekipa Hitne pomoći prevezla na CUM Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Intervencija vatrogasaca na ovom požaru trajala je do 23:21 sati, a intervenirali su sa tri vozila. Vatra je zahvatila ležaj, te dio prozora.

Osim ove intervencije, mostarski vatrogasci su gasili požar na Carini (od 17:30 sati) gdje je gorjela trava, potom u Gornjem Zaliku (od 19:40 sati) gdje je također gorjela trava, ali i u ulici kneza Branimira (jutros od 4:27 sati) gdje je gorio otpad.

Zabilježeme su i tehničke intervencije jučer, od 8:10 sati u Bijeloj osiguravanje uništavanja minsko - eksplozivnih sredstava, te pilanje stabala u ulici Mehe Tase (od 13:45 sati) i u ulici biskupa Buconjića (od 16:10 sati).

Vatrogasci u Čapljini su imali dvije intervencije i to u Sjekoštanu (od 11:38 sati) gdje je gorjela trava i bale sijena, te na Bivolju brdu (od 17:51 sati) gdje je gorjela trava i nisko raslinje.

Vezani članci