MOSTARSKA POLICIJA U AKCIJI Brzom reakcijom uhićeni provalnici u automobile

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Operativnim radom na terenu, tijekom nedjelje su službenici policije došli do saznanja o mogućim izvršiteljima kaznenih djela 'Provala u vozila', a koja su se dogodila u noći sa subote na nedjelju (6./7. kolovoza 2022.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su na benzinskoj crpki na Novoj gradskoj magistrali (nedaleko od Doma zdravlja) zaustavili vozilo Kia kojim je upravljala osoba J.S. (1999.). Sa vozačem se u vozilu nalazila i osoba A.S. (1977.), dok su policijski službenici na zadnjem sjedištu navedenog automobila uočili predmete koji su otuđeni u pomenutim provalama.

Privođenje kradljivaca tužiteljstvo

Ove dvije osobe su privedene u službene prostorije Policijske uprave Mostar, dok su otuđene stvari vraćene vlasnicima. O ovome je upoznat nadležni tužitelj i odjel kriminalističke policije, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

Tijekom ponedjeljka, J.S. i A.S. su dovedeni u Tužiteljstvo HNŽ gdje su ispitani u svojstvu osumnjičenih na navedene okolnosti. Također, automobil u kojem su pronađene ukradene stvari je privremeno izuzet u krug Policijske uprave Mostar.

Privođenje kradljivaca tužiteljstvo

Vezani članci