Mostar: Uhićen vozač koji je udario dječaka i pobjegao s mjesta nesreće

Vidi originalni članak
...romske nacionalnosti, nakon čega je pobjegao s lica mjesta!

U Operativnom centru MUP-a HNŽ potvrdili su za Avaz da je dječak zadobio teške tjelesne ozljede, odnosno da je u stanju kome hospitaliziran u Kliničkoj bolnici Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretnog dječaka su roditelji poslali da kupi cigarete, a čim je, kazali su, zakoračio na cestu, automobil koji se kretao iz pravca grada prema Bišću Polju naletio je na njega.

- Sve je vidjela jedna gospođa iz zgrade prekoputa. Udario ga je i nosio 15 metara dalje, a kad je mali pao na cestu, on je dao gas i pobjegao. Evo, policija je našla dijelove auta. Ovdje su mu u bolnici ukazali prvu pomoć, a onda su ga kolima Hitne pomoći prebacili na Bijeli Brijeg. Mali je u teškom stanju. Liječnik je njegovom ocu rekao da će sve učiniti, ali da je stanje teško - ispričao je jučer za Avaz Nermin Hasović, koji je u trenutku nesreće bio kod dječakovih roditelja.

Sjedili su, kazao je, u kući kada je dotrčao jedan mladić i povikao: „Ubi vam auto dijete. Zgazi ga!" Sve se, kaže, od trenutka kada su ga roditelji poslali po cigarete dogodilo za četiri-pet minuta.

Vezani članci