MOSTAR Dječak (8) zadobio teške tjelesne ozljede nakon udara automobila

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Osmogodišnji T. Dž. zadobio je teške tjelesne ozljede nakon prometne nesreće koja se dogodila na lokalnoj cesti u mjestu Podgorani nakon što ga je Audijem udario 42-godišnjak.

"31. 7. 2022. godine, oko 20.45 sati, dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti u mjestu Podgorani u kojoj su sudjelovali A. Lj. (1980.) s vozilom marke Audi i pješak T. Dž. (2014.) koji je zadobio teške tjelesne ozljede", naveli su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

S cijelim slučajem je upoznat nadležni tužitelj, a na mjestu događaja urađen je očevid i potrebne su sve potrebne mjere. 

Proteklog vikenda (29. 7. - 1. 8. 2022.godine), iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 12 prijava: na području Mostara pet, na području Konjica četiri, na području Čapljine jedna, na području Čitluka jedna i na području Jablanice jedna prijava.             

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja: na području Mostara tri i na području Čapljine jedan.            

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 23 prometne nesreće: na području Mostara 13, na području Jablanice dvije, na području Stoca dvije, na području Čitluka dvije, na području Čapljine jedna, na području Prozor-Rame jedna, na području Jablanice jedna i na području Konjica jedna prometna nesreća. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, 12 osoba lake tjelesne ozljede.   

Vezani članci