Mladić nakon svađe pronađen mrtav u šumi!?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Policije Halid Emkić rekao je Srni da se još uvijek ne može pouzdano govoriti o ubojstvu, ali da je u tijeku kriminalističko-tehnička obrada osumnjičenih i da će tijekom noći biti izvršena obdukcija leša, nakon čega će biti jasnije okolnosti ovog slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah po prijavi da u blizini Vujičića na putu nepomično leži nepoznata osoba i da na njemu ima tragova krvi, policijski službenici su se uputili na mjesto događaja, gdje su utvrdili da su prije njihovog dolaska članovi obitelji putničkim vozilom A.Š. prevezli u Urgentni centar Brčko", rekao je Emkić.

On je dodao da je utvrđeno da je ova osoba u Urgentni centar dovezena u beživotnom stanju i da se na njegovom tijelu nalaze povrede koje su najvjerovatnije nastale nasilnim putem od strane druge osobe.

O svemu je upoznat i dežurni tužiltelj  Brčko distrikta, pod čijim nadzorom je izvršen uviđaj.

Emkić kaže da Policija Brčko distrikta preduzima intenzivne mjere i radnje na prikupljanju i utvrđivanju svih činjenica koje su dovele do ovog događaja, a da će o svemu javnost biti informirana tijekom sutrašnjeg dana.

Srna nezvanično saznaje da je Šelešević sjekao drva u obližnjoj šumi i da je u međuvremeno došlo do svađe sa nepoznatim osobama.

Vezani članci