Marko Pelivan iz Livna napao sina nožem i nastavio se tući sa policijom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Vrdoljak je rekao da se incident desio sinoć oko 20.00 sati kada je Perica Pelivan, devetnaestogodišnji sin Marka Pelivana, dojavio policiji da ga je u vidno alkoholiziranom stanju u obiteljskoj kući nožem napao njegov otac.

Vrdoljak je precizirao da je Marko Pelivan napao policajce staklenom bocom, koju su mu uspjeli uzeti iz ruke, nakon čega je udario glavom u lice jednog policajca, a drugog u grudni koš.

Upotrebom fizičke sile policajci su uspjeli savladati pijanog nasilnika, nakon čega je lišen slobode i priveden u službene prostorije Policijske postaje u Livnu.

Vrdoljak je potvrdio da je Pelivan prilikom privođenja službenim vozilom MUP-a pokušavao fizički napasti policajce, a isto je pokušavao i u prostorijama Policijske postaje u Livnu.

U tijeku je kriminalistička obrada uhapšenog, koji će nakon toga biti predat u nadležnost županijskom Tužiteljstvu uz prijavu da je počinio kazneno djelo napada na službena osobe u obavljanju poslova sigurnosti i kazneno djelo nasilja u obitelji , koja su sankcionirana kaznenim  zakonom Federacije BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

srna

Vezani članci