Konjic: Šokantno izvješće policije o napadu na navijače Zrinjskog

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Napad je izvršen tvrdim predmetima i kamenjem pri čemu je razbijeno staklo na autobusu. Napadnuti autobusi su stali u samom gradu, a iz njih su izašli navijači Zrinjskog. U tu masu navijača zaletio se jedan automobil i ozlijedio nekoliko navijača, o čemu je naš portal prvi izvjestio javnost.

Federalni mediji su uglavnom šutili o napadu, a da su kojim slučajem napadnuti njihovi navijači opet bi pisali o pucnjavi iz vatrenog oružja na goloruke navijače, povampirenim koljačima i sličnim epitetima koje smo imali prigodu pročitati nakon napada na autobus iz Zenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još šokantnije je izvješće policije iz Konjica koje kaže da se autobus sa navijačima nije smio zaustaviti u gradu s obzirom da je bio pod policijskom pratnjom, te da će se pokušati utvrditi kada su navijači bili kamenovani. Prema tom policijskom izvješću navijači su provocirali prisutne prolaznike. Policija je reagirala i zaustavila promet. Jedna osoba koja je poznata policiji nije se obazirala na zabranu i prošla je automobilom kroz masu udarivši nekoliko navijača.

Na sve ovo zaista nije potreban nikakav komentar.

hercegovina.info

Vezani članci