JURNJAVA U stravičnom sudaru ozlijeđene četiri osobe. Jedan ozlijeđeni mladić snimao video tijekom vožnje

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jučer ujutro u mjestu Revenik kod Bosanskog Petrovca došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, te su četiri osobe zatražile liječničku pomoć u Kantonalnoj bolnici Bihać.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše 'Dnevni avaz', tri od četiri osobe su zadržane na liječenju. Dvije osobe imaju teške ozljede, dok je jedna osoba životno ugrožena.

U ovom sudaru sudjelovali su osobni automobili Audi i BMW.

Očevidnim radnjama utvrđeno je da je do nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju ceste, te nepoštivanju horizontalne i vertikalne signalizacije od stane vozača BMW-a, piše RTV USK.

Sudar Bosanski Petrovac

Kako piše portal 'crna-hornika', suvozač iz BMW-a Namik O. je noć prije nezgode objavio video uradak na kojem se može vidjeti kako je automobil u kojem se nalazio razvio brzinu veću od 200 km/h na mjestu gdje je dozvoljena brzina 60 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon objave, uslijedili su brojni komentari, kako u negativnom kontekstu tako i riječi podrške. Namik O. je također napisao: "Vi što nemate drugog posla nego da se šprdate sa komentarima prvo vidite tko je vozio, a tko je kriv. Ja sam stavio da vide drugi da se ne bi kome ponovilo i da ne sjedaju pijani za volan itd. Zamolio bih da prestanete gluposti valjati", prenosi portal 'crna-hronika'.

Vezani članci