ISTRAGA OKO SARAJEVA Uhićen muškarac koji se sumnjiči za paljenje automobila političara

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Policija je uhitila osobu čiji su inicijali J.H. iz sarajevskog naselja Ilidža koje se dovodi u vezu sa paljenjem automobila zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Predraga Nešića u Istočnom Sarajevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u vezu sa ovim djelom može dovesti J.H., nakon čega je lišen slobode i obavljena je kriminalistička obrada, a pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu poduzimaju se dalje mjere i radnje radi dokumentiranja kaznenog djela 'Izazivanje opće opasnosti", priopćeno je iz Policijske uprave.

Policijskoj postaji Istočno Novo Sarajevo 15. siječnja u 5:50 sati prijavljeno je da u Ulici Prve sarajevske brigade gori putnički automobil. Vatrom je tada oštećeno još jedno vozilo koje se nalazilo pored zapaljenog automobila, piše Srna.

Da je riječ o vozilu Predraga Nešića, Srni je ranije potvrdio njegov brat Nenad, koji je lider DNS-a. I odborniku u Skupštini grada Istočno Sarajevo Aleksandru Sladoju je jučer zapaljeno vozilo.

Vezani članci