ISHOD SUDARA Dvoje teško ozlijeđenih u sudaru na ulazu u Mostar

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u Titovoj ulici, u naselju Dolinca sunca u Mostaru, potvrđeno je to za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sudara je došlo između motocikla BMW kojim je upravljao M.B. (1990.) i osobnog vozila Opel za čijim upravljačem je bio M.V. (1937.).

Motocikl se kretao iz smjera Bišća polja prema naselju Tekija, a Opel iz smjera naselja Tekija prema jugu. Prema navodima očevidaca, vozač Opela je isparkiravao automobil, te je vidjevši da mu se motor približava velikom brzinom, vjerojatno u strahu, pritisnuo papučicu gasa, proletio je preko nogostupa i zabio se u zid ulaza stambene zgrade.

Sudar Dolina sunca motor i auto

Svega metar od mjesta gdje je automobil udario u zid, nalazi se prvi stol ljetne bašte ugostiteljskog objekta u kojoj je u tom trenutku bio veći broj gostiju. Vozač motocikla je ostao ležati na cesti, a ubrzo je stigla i hitna pomoć, obzirom da se nezgoda dogodila u neposrednoj blizini Kantonalne bolnice 'Dr. Safet Mujić'.

Teške tjelesne ozljede zadobio je motociklist, te suvozačica u Opelu S.V. (1944.). Vozač Opela prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama. Do završetka očevida i uklanjanja motocikla i dijelova vozila s kolnika, promet se odvijao naizmjeničnim propuštanjem ostalih sudionika. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po naredbi dežurnog tužitelja, oba vozila su specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačena u krug Policijske uprave Mostar kako bi se uradilo vještačenje tehničke ispravnosti.

Vezani članci