HERCEGOVAČKI GRADIĆ Upali u kuću i oteli muškarca, policija ekspresno uhitila počinitelje

Z. Lojpur/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Službenici Policijske postaje Gacko, 4.12.2021. godine, uhitili su dvije osobe iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela 'Otmica' i 'Narušavanje nepovredivosti stana', potvrđeno je za Hercegovina.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijskoj postaji Gacko, 4.12.2021. godine, prijavljeno je od strane osobe inicijala S.M. da su u jednu kuću provalile nepoznate osobe, oko 22:30 sati (3.12.), na području općine Gacko, gdje je trenutno boravila sa osobom inicijala B.B. Nepoznate osobe su prinudila B.B. da krene sa njima, a osobi S.M. da krene sa svojim vozilo iza njih, i da ne pokušava ništa.

Odmah po zaprimanju prijave, službenici Policijske postaje Gacko poduzeli su sve mjere i radnje u cilju pronalaska istih, te su iste noći u 23 sata, u mjestu Avtovac, općina Gacko zaustavili putničko vozilo marke VW Touran u kojem su pronašli osobe inicijala Đ.Š., N.B. i B.B.

Osobe inicijala Đ.Š. i N.B. su odmah lišeni slobode.

Nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta od strane policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, osobe Đ.Š. i N.B. će uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima 'Otmica' i 'Narušavanje nepovredivosti stana' biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju.

Vezani članci