FOTO  Je li osuđenik posuo benzinom i zapalio škodu zatvorskog čuvara KPZ Mostar?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Prema dojavama građana, na mjesto događaja izašli su vatrogasci koji su ugasili vatru na automobilu te tako spriječili širenje požara na okolne poslovne i stambene objekte. Tijekom jutra obavljen je očevid na mjestu požarišta, a o ovom događaju je obaviješten i dežurni tužitelj. Još se dvoji je li do požara došlo zbog dotrajalih instalacija ili je u pitanju podmetanje otvorenog plamena, navode u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, zatvorski čuvar je nedavno policiji prijavio prijetnje, a u isto vrijeme mu je i izvršena provalna krađa u škodi, da bi jučer, pretpostavlja se, bilo posuto zapaljivom tekućinom po poklopcu motora i zapaljeno. Kako navodno stoji u toj prijavi zatvorskog čuvara, među osumnjičenim za ovaj slučaj je jedan od neimenovanih osuđenika mostarskog zatvora. Inače, u posljednjih nekoliko godina smo bilježili da su osuđenici na istovjetan način svoj gnjev iskaljivali prema privatnim vozilima čuvara i njihovih šefova u čitavoj BiH.

Prema svemu sudeći nevezano uz ovaj slučaj paleža, ljetos je na istom parkingu bačena ručna bomba pokraj parkiranog mercedesa, a nedaleko od ovog žarišnog mjesta, točnije kod zgrade Općinskog suda, prošle godine je u zrak dignut BMW. Za razliku od jučerašnjeg slučaja, u dva prethodna se najvjerojatnije radilo o obračunu u podzemlju.

izvor: pogled.ba

Vezani članci