Crnogorac sa BiH papirima ubijen u Španjolskoj

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Miloš Peruničić (41) porijeklom iz Bara ubijen je tijekom utorka u španjolskoj Marbelli potvrđeno je za portal 'Vijesti' iz vrha crnogorske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose španjlski mediji njemu je dok je šetao, na očigled brojnih svjedoka, prišao muškarac obučen u mornarsko odijelo oko 14 sati i ispalio nekoliko hitaca u njega. Europski mediji prenose da je Peruničić ubijen u Ulici Arthura Rubinsteina na pješačkom prijelazu.

Španjolski mediji prenose da je ubojica držao pištolj sa dugom cijevi, da je na sebi imao plave pantalone i jaknu, kapu i kiruršku masku. "Prilično mirno stajao je i pucao", ispričao je očevidac za portal sevilla.abc.es. Rekao je i da je ubojica pobjegao prema plaži, ostavljajući žrtvu pored rubnika.

Navodno, nekoliko metara dalje čekao ga je pomagač na 'Kawasakiju', a potom su se odvezli. Motiv ubojstva za sada nije poznat, a istražitelji su odmah preuzeli snimke sa nadzornih kamera i saslušali nekoliko svjedoka. Ubijeni Peruničić je kod sebe imao dokumente BiH.

Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, navodno je blizak kriminalnom klanu, odbjeglog Baranina Alana Kožara.

Drugi izvor tvrdi i da je Peruničić u rodbinskim vezama sa osuđivanim kriminalcem iz Bara, pa će se provjeravati je li motiv likvidacije u Marbelji možda osveta zbog nepočinstava svog rođaka. Iz vrha crnogorske policije 'Vijestima' je neslužbeno rečeno da su ih kolege iz Španjolske obavjestile o likvidaciji Peruničića.

Vezani članci