13-godišnja djevojčica: 'Dosad sam imala 50 muškaraca'

Vidi originalni članak
Sjeverna se Engleska ove godine našla pogođena otkrićem seksualnog zlostavljanja mladih djevojaka, pa i djevojčica, od strane organiziranih skupina imigranata iz Azije.

Rotherham i Rochdale samo su neki od gradova gdje su otkrivene bande koje su godinama seksualno iskorištavale djevojke i djevojčice iako su za to znali svi, uključujući lokalnu policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gnjusnog otkrića, engleska javnost daleko je senzibilnija prema problemu bježanja mladih od kuće i njihove seksualne eksploatacije. Izjava 13-godišnjakinje ponovno je pobudila sumnje u nove, do sada nepoznate organizirane skupine koje iskorištavaju djevojčice, poput 13-godišnjakinje s objavljene snimke.

Detektiv koji vodi ispitivanje u jednom trenutku je pita je li poljubila određenu osobu i je li joj to prvi poljubac u životu. Ona mu odgovara niječno, objašnjavajući kako je već imala 'oko 50' muškaraca.

Objasnila je policajcima da ne želi ići kući. Upitana zašto, odgovorila je: 'Biste li vi išli doma da vas tamo čeka majka koja će odmah početi vikati i vjerojatno vas ošamariti?'

'Tretiraju me kao go***, želim se samoozlijediti i stalno razmišljam o samoubojstvu', priznala je djevojčica u videu objavljenom na stranicama Sky Newsa .

Na kraju, detektiv je pita bi li se zbilja samoozlijedila, a djevojčica priznaje kako joj je stalo ni do čega :'Briga me, želim izaći odavde i ubiti se'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

portaloko.hr

Vezani članci