Zoran Milanović po treći put u mandatu posjećuje Hrvatski narod u BiH, Sarajevo ga ne zanima

Vidi originalni članak
Tom prigodom predsjednik Vlade posjetit će Livno, Tomislavgrad, Ramu, Kupres, Bugojno, Gornji Vakuf-Uskoplje, Kraljevu Sutjesku i Bobovac. Prva postaja posjeta biti će Livno gdje će se sastati sa predstavnicima lokalne vlasti, potom će obići livanjsku mljekaru, a nakon toga će se uputiti u Tomislavgrad gdje će razgovarati sa općinskim čelništvom.

Nakon toga posjetit će dječji vrtić, a potom će se uputiti u Ramu gdje će se sastati sa predstavnicima lokalne zajednice u Župnom uredu Franjevačkog samostana Rama-Šćit. Nakon Rame, posjetit će Kupres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu Milanović ide u Bugojno gdje će se sastati sa predstavnicima lokalne vlasti, a potom i s Hrvatima iz bugojanskog kraja u hrvatskom povratničkom naselju Kandija

Isti dan posjetit će i Gornji Vakuf-Uskoplje, a na kraju i Franjevački samostan Kraljeva Sutjeska i kraljevski grad Bobovac.

Podsjećamo, Milanović je prvi Hrvatski premijer, ma šta god tko o njemu mislio, koji nakon rata redovito obilazi Hrvatske krajeve u BiH. Za vrijeme posljednjeg dolaska u Hercegovinu u travnju ove godine posjetio je Ravno, Stolac, Čapljinu i Međugorje.

Zoran Milanović, sada već po tradiciji, u širokom luku zaobilazi Sarajevo, a kad je posljednji put bio u službenoj posjeti BiH domaćin mu je bio predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda. I tom prilikom vrlo kratko se zadržao u glavnom gradu BiH, a odmah poslije razgovora sa svojim domaćinom otputovao je u Vitez, Mostar i Široki Brijeg.

Ta činjenica je dovela do ludila bošnjačke političare, poglavito zamjenika predsjedavajućeg Zastupničkog doma PSBiH Denisa Bećirovića koji je tom prilikom rekao "Milanovićev protokol očigledno ima manjkavosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brotnjo.info

Vezani članci