Vlada HNŽ-a utvrdilla : Šteta nakon nereda 390 tisuća KM

Vidi originalni članak
...o izvršenju proračuna, koji će biti upućeni u daljnju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je razmotrila Informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o pričinjenoj materijalnoj šteti na objektima Vlade, drugih tijela županijske uprave i Skupštine HNŽ-a s elaboratima procjene štete koju su sačinili sudski vještaci, a u kojoj je navedeno kako ukupna šteta iznosi 390 000 maraka, priopćeno je iz županijske Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnjoj sjednici Vlada je, nakon provedene natječajne procedure, donijela odluku o imenovanju Salke Demića, dipl. pravnika iz Mostara, za zamjenika županijskog javnog pravobranitelja u Županijskom javnom pravobraniteljstvu HNŽ-a. Ova odluka bit će upućena Skupštini HNŽ-a na potvrđivanje.

Usvojene su i redovite odluke o utvrđivanju visine naknade za topli obrok za mjesec ožujak svim korisnicima koji primaju plaću iz županijskog proračuna u iznosu od 8,5 maraka i o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća u iznosu od 477 maraka.

Vlada je usvojila Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju financijskog plana Službe za zapošljavanje HNŽ-a za 2014. godinu, te je razmotrila i prihvatila informaciju Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo o ostvarenim rezultatima razminiranja i uništavanja neeksplodiranih ubojitih sredstava na području HNŽ-a za 2013. godinu, stoji u priopćenju.

FENA

Vezani članci