Velika policijska akcija u kojoj je uhićeno 15 osoba

Vidi originalni članak
...na širem području općine Visoko, uhićeno je 15 osoba, od kojih je devet privedeno u prostorije za privođenje Policijske uprave I u Zenici.

Tijekom izvođenja akcije obavljaju se pretresi na više lokacija na području općine Visoko i poduzimaju operativne i istražne aktivnosti te lišavanje slobode osoba koje se dovode u vezu sa zloupotrebom opojnih sredstava i nedozvoljenim držanjem vatrenog oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava, te drugih kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je tijekom pretresa pronašla mnogo materija i stvari koji se mogu dovesti u vezu sa zloupotrebom opojnih sredstava i izvršenjem više teških kaznenih djela koja su izvršena na području Visokog.

Nakon brojnih ekscesa, tijekom kojih su se dogodila dva oružana obračuna lokalnih kriminalaca, više pljački, pokušaji ubojstva i drugih kriminalnih radnji, općinska uprava Visokog je prije nekoliko dana zatražila pojačanje policijskih aktivnosti koje su danas realizirane u širem obimu.

Šire informacije o poduzetim aktivnostima Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojske županije i Županijskog tužiteljstva ZDŽ-a bit će objavljene nakon saslušanja privedenih devet osoba u istražne prostorije Odjela kriminalističke policije MUPZDŽ-a.

FENA/FOTO ilustracija

Vezani članci