UHIĆENJA U CIJELOJ BiH Na terenu više policijskih agencija, Tužiteljstvo o detaljima šuti

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Postupajući tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, koordinira rad na terenu velikog broja policijskih djelatnika iz više policijskih agencija u Bosni i Hercegovini, priopćili su iz državnog Tužiteljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivnosti se provode na području Banja Luke i Republike Srpske, kao i Tuzlanske i Sarajevske županije u Federaciji BiH. U okviru predmeta, ostvarena je značajna suradnja sa partnerskim institucijama iz zemalja regije, kao i Europske unije. 

Nakon što se provedu uhićenja osumnjičenih, kao i pretresi osoba i objekata koji su predmet istrage, postupajući tužitelj dati će upute za dalje istražne aktivnosti u skladu sa zakonom. U interesu istrage, više informacija ne možemo davati, zaključili su iz državnog Tužiteljstva.

Mediji u RS-u pak javljaju da je uhićeno više od 10 osoba. "U tijeku je velika akcija na suzbijanju organiziranog kriminala u vezi sa kaznenim djelom nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga", rekao je za RTRS direktor MUP-a RS Siniša Kostrešević.

Radi se o nastavku akcije iz srpnja kada je uhićen Miloš Božović koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom i policijski službenik Mladen Milovanović.

Vezani članci