Udruge iz domovinskog rata odgovorile HNV-u BiH

Vidi originalni članak

NašHrvatski narodni sabor BiH je zamišljen kao zaštitnik konstitutivnosti i jednakopravnosti hrvatskog naroda u BiH i prostora koje je HVO obranio a koji su se zvali Hrvatska Republika Herceg-Bosna i unio u Daytonsku BIH, a koja je zalog naše i vaše suverenosti u BiH što je zasluga između ostalog od Vas prozvanih i Tuđmana i Šuška i Bobana i Jelavića.
Isto tako očekujemo da tim putem nastave, isto od Vas prozvani, i Josipović i Milanović i Čović i Ljubić i svi ostali koji će doći poslije njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što mi očekujemo od Hrvatskog narodnog vijeća BiH je da se odreknu svojih komunističkih utemeljitelja Mikulića, Ištuka, Brigića, Mesića, Manolića i sljedbenika Komšića, Lasića, Kukića, Zubaka... i prihvate demokratske standarde slobodnih naroda.
Hrvatsko- komunističko-klerikalna buržoaska ideja u BiH koja je proizišla iz ZAVNOBIH-a integrirana je u HNV -u BiH.

Hrvatski komunisti u dogovoru sa crvenim fratrima poput Markešića, Oršolića, Jeleća... već dvadeset godina sanjaju kako će Sarajevo i BiH biti mjesto gdje se ponovno dijele fotelje i proračunske privilegije, a ideološki neprijatelji guraju u uzništvo kao u „zlatno" doba jednoumlja.

Jasno je i vrapcima na grani da prostor gdje djeluje HNV BiH, a to su prostori koje je osvojila tkz. Armija BiH masovno napuštaju Hrvati, dok se stare komunjare i politički i crkveni konvertiti otimaju za fotelje koje im nude bošnjačke stranke i bošnjački birači za savezništvo protiv političara koji su izabrani voljom hrvatskih birača u BiH.
Gosp. Markešiću, Vas i članove HNV-a BiH, pozdravljamo sa pjesmom „ Bosna" Vašeg omiljenog pjevača Thompsona.

Koordinacija udruga proizišlih iz domovinskog rata HZ H-B

Vezani članci