FOTO  TREBINJE VERTIKAL Novi/stari pobjednici utrke u kamenu

Z. Lojpur/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dejan Žerajić i Miluša Bošković pobjednici su osme 'Trebinje vertikal - utrke u kamenu', koja je danas održana u Trebinju. Natjecatelji su imali zadatak da istrče od Arslanagića mosta na Trebišnjici do vrha planine Leotar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Žerajić je rekao da se na Leotar popeo za 46 minuta i 37 sekundi, te da je ovo treći put da se natječe u ovoj utrci. 

"Za ovakve utrke se pripremam tako što prilagodim trening terenu na kojem će biti održana utrka. Sada se pripremam za Europsko prvenstvo na Prokletijama u ultra trčanju", rekao je Žerajić za Hercegovina.info.

Miluša Bošković kaže da peti put sudjeluje u ovoj utrci i peti put pobjeđuje.

"Sve je proteklo u najboljem redu. Utrka je označena, mapirana i organizirana na visokom nivou. Moje učešće ovoga puta bilo je humanitarnog karaktera, a novac od nagrade donirat ću za pomoć u liječenju djevojčice Magdalene Vlaški iz Trnova. Iskoristila bih priliku da pozovem sve građane BiH da pozovu humanitarni broj 1412 i doniraju jednu KM za liječenje Miloša Božovića", navela je Bošković.

Predsjednik Planinarskog društva 'Vučji zub' Igor Škero izrazio je zadovoljstvo današnjom utrkom i rekao da je u njoj sudjelovalo oko 250 natjecatelja iz regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio je Neven Cicović, a treće Nemanja Ristović. U ženskoj konkurenciji druga do vrha Leotara stigla je Sandra Ganglof iz Francuske, a treća Marija Kostić. Organizator utrke je Planinarsko društvo 'Vučji zub'. 

Vezani članci