TOPLO PA HLADNO Za vikend do minus 10, na jugu zemlje oko ništice

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Sudeći prema prognozama federalnih meteorologa očekuje nas prilično hladan vikend. Temperature će početi padati već u četvrtak, a pozamašan minus bilježiti će se već u subotu. Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje od četvrtka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtak

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prije podne uglavnom kiša, a postupan pad temperature zraka, uvjetovat će i prelazak kiše u susnježicu i snijeg, osim na jugu zemlje. Od sredine dana prema večernjim satima postupan prestanak padavina. Vjetar umjerene jačine. Prije podne vjetar postepeno mijenja smjer sa juga na sjever. Temperature zraka u jutarnjim satima između 4 i 10, i postupno će opadati.

Petak

U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stupnjeva.

Subota

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjereno do pretežno oblačno i prohladno vrijeme. Tijekom dana postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između -7 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stupnjeva.

Vezani članci