TIJELO UBOJICE IZ GRADAČCA JOŠ U HLADNJAČI Nove informacije ukazuju na to da je bio prijatelj kćeri načelnika policije

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Tijelo trostrukog ubojice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas još nitko nije podnio zahtjev za njegovo izuzimanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je rekao danas za Avaz direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Tijelo Sulejmanovića, koji je 11. kolovoza ubio Nizamu Hećimović i sve prenosio na Instagramu, već više od mjesec dana nalazi se u hladnjači.

Ranio tri osobe

On je ubio i dvoje državljana Turske i ranio tri osobe.

Nedavno je zbog događanja u Gradačcu smijenjen Zehrudin Hasić, načelnik Policijske uprave Gradačac, odlukom policijskog komesera Uprava policije TŽ Dževada Kormana. Hasić je nakon smjene premješten na drugo radno mjesto u okviru MUP-a TŽ.

Smijenjen je i njegov zamjenik. Na Hasićevu poziciju imenovan je zapovjednik policijske uprave Srebrenik Edin Karić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila mu prijateljica


Do smjene je došlo, kako tvrdi Avaz, zbog određenih provjera koji se vode u vezi Sulejmanovića. Ranije je suspendirana policajka Dženana Selimović i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

No, Avaz donosi nove detalje iz istrage. U trenutku kada je objavljena vijest da je pomahnitali ubojica Sulejmanović počinio samoubojstvo, kćer policijskog načelnika Gradačca, poslala je na društvenim mrežama fotografiju sa ubojicom, uz poruku: "Ovo nam je bila zadnja kava".

Hasićeva kćerka bila je Sulejmanovićeva prijateljica.

Vezani članci