TEŽAK VIKEND Teško ozlijeđeni muškarac iz Prozor-Rame i mladić iz Konjica, njega udarila pijana vozačica

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda (1-4. 4. 2022.) na području Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) registrirano je 18 prometnih nesreća: na području Mostara sedam, na području Stoca tri, na području Čitluka tri, na području Čapljine dvije, na području Jablanice jedna, na području Prozor-Rame jedna i na području Konjica jedna. Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, jedna osoba ozljede neutvrđenog stupnja, dvije osobe lake tjelesne ozljede.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. 4. 2022. godine, oko 14:20 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M-17, u mjestu Dubišica, u kojoj su sudjelovali J. B. (1961.) koja je upravljala vozilom marke Opel Agila i B. G. (1995.) koji je upravljao teretnim vozilom marke Mercedes s priključnim vozilom Kassbohrer. U ovoj prometnoj nesreći vozačica J.B. je zadobila ozljede neutvrđenog stupnja i ista je prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar. Promet je na navedenoj cesti bio obustavljen od 14:20 do 15:15 sati. O nezgodi je upoznat nadležni tužitelj, dok je na mjestu nezgode izvršen očevid.

1.4.2022. godine, u 22:20 sati, dogodila se prometna nesreća u mjestu Dobroša u kojoj je vozač E. H. (1971.) iz Blaca, općina Prozor-Rama, upravljajući vozilom marke Audi 80 izgubio kontrolu nad istim, te sletio s ceste. E. H. je zadobio teške tjelesne ozljede što je konstatirano u Domu zdravlja Prozor-Rama, odakle je na daljnje liječenje prevezen na CUM Mostar. O ovoj nezgodi je upoznat nadležni tužitelj, a na mjestu nezgode izvršen je očevid, poduzete sve potrebne mjere.

2/3.4.2022. godine, u 3_10 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti R-418b, Konjic-Buturović polje, u mjestu Lisičići, u kojoj je sudjelovala S.P. (1972.) iz Konjica s vozilom marke Golf II. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je N. P. (1997.) iz Konjica koji je nakon ukazane prve pomoći u bolnici Konjic upućen na daljnje liječenje u SKB Mostar. S. P. je uhićena zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Upoznat je nadležni tužitelj, na mjestu nezgode je izvršen očevid, i poduzete su sve potrebne mjere.
 

Vezani članci