Realnost BiH: Lijanovići prevarili 100% ratnog invalida za 100 KM

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
upovanje glasova birača te prodaja zastupničkih mandata, neki su od načina na koji širokobriješki mesari, braća Ivanković Lijanović, opstaju na bh političkoj sceni, usprkos i brojnim dokazima koji ih terete za kupovinu birača. Od kupovine glasova, postoji samo jedna gora stvar, a to je ne isplatiti prevarene birače.

A da Lijanovići žrtve nisu birali dokazuje sljedeći primjer. Među prevarenima je i 100 postotni invalid Alojzije Dovođa iz Travnika. Ogorčen prijevarom NS "Radom za boljitak" Dovođa se obratio zastupnicima u Skupštini Srednjobosanske županije pismom u kojemu svojim primjerom dokazuje za što su sve Lijanovići sposobni te ih optužuje da su potkupljiva stranka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Lijanovići takvi kakvi jesu nađoše se u poziciji da odlučuju o sudbini cijelog jednog naroda. Trgovinom svojim zastupnicima negirali su političku volju hrvatskog naroda, a svoje birače prevarili.. Uz krajnje sumnjiv način na kojeg su stekli bogatstvo, još su uvijek na slobodi. Ostaje samo zapitati se, u kakvoj to državi živimo?!

Izvor:croportal.ba

Vezani članci