Rasprava o novom Ustavu u Parlamentarnoj skupštini BiH

Vidi originalni članak

S obzirom da ovu temu ističemo kao temu od presudnog značaja za održivost i budućnost Bosne i Hercegovine, smatramo nužnim da se čuje glas mladih po ovom pitanju.
Kao i dosadašnjih godina, uz HSPF, u ovome projektu će sudjelovati Studentska organizacija Fakulteta političkih nauka Banja Luka te Studentska organizacija Fakulteta političkih nauka SPONA Sarajevo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečano otvaranje Simuliranog parlamenta 2019. bit će upriličeno u Plavoj dvorani na četvrtom katu u zgradi Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu, sa početkom u 10 sati. Izjave za medije bit će organizirane u 9:30.

Generalni pokrovitelj projekta je Klub hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH. Medijski pokrovitelji su BHRT i Dnevnik.ba.
Sve navedeno govori o jedinstvenosti ovoga projekta, koji kao nijedan drugi okuplja studente politologije i drugih društvenih znanosti iz Mostara, Sarajeva i Banja Luke i studentima pruža mogućnost stjecanja iskustva iz praktične domene te ima krucijalni značaj u razvijanju prezentacijskih i govorničkih vještina svih sudionika.
HSPF je studentska, nevladina udruga neprofitnog karaktera koja okuplja studente koji se zanimaju za društveno-političke procese. Osnovana je 2009. godine te je registrirana pri Ministarstvu pravde BiH od 15. kolovoza 2011. godine, sa svojim žiro-računom, internetskim portalom i radijskom emisijom.

Ovim putem zahvaljujemo našim partnerima: Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Vlada Županije Hercegovačko-neretvanske, JP Elektroprivreda HZ HB, Grad Široki Brijeg i Kopirnica Zrinjski.

Vezani članci