PROMET BIO OBUSTAVLJEN Vlak iskočio iz tračnica u Čapljini, a potom između Konjica i Bradine

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana, točnije 23. siječnja oko 19 sati i 45 minuta na stanici Čapljina iskočila je Talgo garnitura (tri vagona iste kompozicije), prilikom uvlačenja u slijepi kolosijek gdje se obično ta garnitura i ostavlja preko noći, saznaje Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan poslije, prema saznanjima Avaza, poslan je pomoćni vlak iz stanice Rajlovac da podigne garnituru, ali kako ne bude uvijek kako se planira i da se zataškaju izvanredni događaji, spomenuti pomoćni vlak iskače između Konjica i Bradine zbog čega dolazi do potpune obustave željezničkog prometa više od 24 sata.

''Upozorenja strojovođa gdje postoje pisani tragovi od prije godinu dana, nadležne službe su ignorirale i pod svaku cijenu iste koji su pisali pokušavaju degradirati za što postoje mnogi pisani dokazi. Ovo je drugi slučaj u kratkom vremenskom razdoblju gdje spomenuti pomoćni vlak iskače prvenstveno zbog katastrofalno loše pruge na koje nadležni ne obraćaju pažnju.

Strojovođe koje svakodnevno voze ovom dionicom pruge svjedoci su katastrofalnog stanja i još katastrofalnijeg odnosa uprave prema svojim zaposlenicima kojima svakodnevno život visi o koncu'', kaže izvor Avaza iz Željeznica FBiH.

Vezani članci