Priopćenje Zamjenice predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH i zamjenice predsjednika HDZ BiH Borjane Krišto

Vidi originalni članak
Fizički napad na mene izvršila je osoba očito potaknuta lažnim optužbama objavljenim u tiskovinama i na internet portalima. Svoju frustraciju, nezadovoljstvo pa čak i mržnju kanalizirao je na ovaj način jer je i sam ranije sudjelovao u negativističkim natpisima po raznim portalima.

Vjerovatno je uvidio da pisanja, optužbe, laži i uvrede javnih osoba donose popularnost bez odgovornosti za izgovorenu riječ pa je odlučio da može dijeliti pravdu po svom nahođenju i prema svojoj istini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako sam i ja kao i mnogi drugi ljudi u ovoj i ovakvoj BiH frustrirani i nezadovoljni mnogim stvarima i pojavama u društvu, ipak činimo sve da na pozitivan i konstruktivan način djelujemo u pravcu rješavanja svih problema.
Neslaganje, različiti pogledi i mišljenja na daju nikome za pravo ugrožavanje bilo čije sigurnosti fizičkim obračunom.

U cijeloj ovoj priči jedina je istina da na poziciji koju trenutno obnašam nemam nikakva sredstva koja bi mogla bilo kome dodijeliti pa tako i navedenoj udruzi.

Tijekom obavljanja javnih funkcija i dosada sam bila izložena napadima i obmanama pojedinih medija koji imaju slobodu da kleveću i podmeću kome žele a rijetko odgovaraju za izgovorenu i napisanu neistinu.

Uvjerena sam da ovaj put neće biti tako te da će sudski epilog cijele ove priče pokazati pokvarenost nalogodavca i izvršitelja ove medijske hajke.

Na kraju svima onima koji smatraju da na ovakav surov, nasilnički i neljudski način planiraju zastrašiti me i spriječiti u političkom djelovanju ovim putem poručujem da se to neće dogoditi sve dok imam podršku svog naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenica predsjedatelja
Zastupničkog doma PSBiH i
zamjenica predsjednika HDZ BiH
Borjana Krišto

Vezani članci