POZIV GRAĐANKAMA I GRAĐANIMA MOSTARA Potpišite peticiju i pokažite hrabrost u borbi za vraćanje otetog parkinga!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Drage sugrađanke i sugrađani,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni smo da je naš grad, Mostar, suočen s velikim izazovima u vezi s gubicima javnih prostora koje smo dugo koristili bez ikakvih problema. Jedan od najvažnijih izazova s kojim se trenutno suočavamo je oduzimanje parking prostora građanima koji su stanari i vlasnici stanova u Mostaru.

Sjećate li se vremena kada smo bezbrižno koristili prostor oko naših zgrada za parkiranje? Sada nam je taj prostor nepravedno oduzet, a Grad Mostar pokušava profitirati na našu štetu. Kako bi naplatili parking, uknjižili su zemljište na sebe.

Potencijalno nelegalnim naplaćivanjem parkiranja na tim prostorima, Grad Mostar je preuzeo kontrolu nad zemljištem oko zgrada, koje je oduvijek bilo namijenjeno i korišteno za parkiranje stanara.

SIZ stanovanje, termin zaostao iz bivše države, a koji je označavao područje oko zgrada koje pripada stanarima, koncem prošle godine prešao je na Grad Mostar. Uknjižba Grada Mostara na SIZ bila je dvadeset druga točka 28. sjednice Grada Mostara i prošla je sasvim neprimjetno.

OVDJE

Vezani članci