Poljoprivrednici najavljuju tužbu protiv Lijanovića

Vidi originalni članak
Također, zaključeno je da protiv federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerke Ivankovića Lijanovića odmah bude podnesena prijava Tužiteljstvu zbog netrasparentne podjele sredstava, što se, kako navode, vidi i iz revizorskog izvještaja, te da protiv Nedžada Biće bude podnesena prijava zbog lažnog predstavljanja u medijima, jer tvrde da on nije presjednik poljoprivrednika Federacije.

Poljoprivrednici SBŽ-a ističu da ne podržavaju istupe Biće jer smatraju da politizira poljoprivrednike i koristi medije da bi gradio kampanju svojoj političkoj stranci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH ne ispuni njihove zahtjeve, poljoprivrednici SBŽ-a navode da će 18. kolovoza organizirati sastanak i zauzeti stav adekvatan ponašanju onih koji vrše "agresiju" na istinske poljoprivrednike.

Ivankoviću Lijanoviću su poručili da više nije ministar poljoprivrednika jer novac koji oni zarade mukom poklanja "hoštaplerima tipa Biće i Mire Pejića", priopćeno je iz Udruženja poljoprivrednika Središnja Bosna.

Vezani članci