Policija uhitila muškarca koji im je ponudio 20 maraka za piće

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Policajci su, naime, prilikom kontrole prometa na dionici regionalne ceste Banja Luka - Prijedor zaustavili Mercedes i priključno vozilo, a kojim je upravljao N. A. iz Srebrenika, utvrdivši da je počinio prekršaj prekoračenja brzine kretanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je policija muškarcu priopćila da je počinio prekršaj, kao i predviđene sankcije, on je nepozvan prišao suvozačevim vratima službenog vozila te iz džepa hlača izvadilo novčanicu u iznosu od oko 20 maraka i stavio ih kod ručice mjenjača, rekavši: "Evo, momci, popijte nešto, pustite me kraju, žurim." Potvrdili su ovo iz banjolučkog Centra javne sigurnosti iz kojeg ističu da je N.A. uhićen i priveden u službene prostorije. Nad njim je obavljena kriminalistička obrada, nakon čega je pušten na slobodu, a nadležnom tužiteljstvu slijedi podnošenje izvješća zbog počinjenog kaznenog djela davanja mita, za koje je Kaznenim zakonom RS-a predviđena kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci do pet godina.


Iz banjolučke policije naglašavaju da policijski službenici nastavljaju s aktivnim provođenjem projekta sprječavanja korupcije u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Srpske.

dnevni list

Vezani članci