OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE Vozači iz Dodikove kolone skrivili prometnu nesreću

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jutros se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila, a jedan od njih je, kako neslužbeno doznaje Klix, službeno vozilo u kojem je bio Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policijske stanice Prijedor je službeno potvrđeno da se jutros u 9:45 dogodila prometna nesreća na magistralnom putu Prijedor - Banja Luka u kojoj je sudjeovalo jedno privatno i jedno službeno vozilo.

Dolaskom na mjesto nesreće obavljen je očevid te je utvrđeno da su sudjelovala dva vozila.

Milorad Dodik,pratnja,prometna nezgoda,vozilo

Jedno vozilo je u privatnom vlasništvu i kojim upravlja EE iz Kamičana, a drugo je službeno vozilo u pratnji štićene osobe, rekla je glasnogovornica Policijske uprave Prijedor.

Neslužbene informacije tvrde da su vozači Milorada Dodika, koji su pratili predsjednika SNSD-a na otvaranje stranačke kampanje u Prijedoru, izazvali su prometnu nesreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozilo koje se nalazilo na dnu kolone je velikom brzinom gurnulo vozilo koje se kretalo ispred njih, nakon čega je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i završio u kanalu.

Autotomobil u kojem se nalazio Milorad Dodik nije sudjelovao u nesreći u kojoj su lakše ozlijeđeni vozač i suvozač osobnog vozila. 

Vezani članci