NAKON PUCNJAVE I PALJEVINE Kordić kaže da nije sretan zbog nemilih događaja

K. Perić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Mario Kordić, nakon paljevine automobila i kafića i pucnjave u sred bijela dana u Mostaru prokomentirao je sigurnosnu situaciju u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Činjenica jeste da nam se u zadnjih par mjeseci dogodilo takvih neugodnih situacija. Što se tiče jučerašnjeg događaja, ja sam se jutros čuo s načelnikom PU Mostar. Istražne radnje su u tijeku, nije mi mogao dati pobliže informaciju o čemu se radi I što je bio motiv. Generalno mislim da sigurnosna situacija u Mostaru nije nešto lošija nego u bilo kojem drugom gradu, iako u pravu ste, nisam ni sam sretan što imamo te povremene nemile događaje. Jučer pljačka u pola bijela dana”, prokomentirao je Kordić o sigurnosnoj situaciji u Mostaru dodavši da je moguće da je sve u povezanosti i s manjkom policijskih službenika.

Ističe da je molio više razine da se uključe u rješavanje pitanja imenovanja ravnatelja policije i zapošljavanja nedostajućeg kadra.

Treba dodati da je u izvješću o sigurnosti u Mostaru, koji je načelnik PU Mostar nedavno pismeno dostavio gradskim vijećnicima kazano, a što ne uključuje ove zadnje događaje koji su bili kasnije, da je sigurnosna situacija u gradu nepromijenjena u odnosu na prethodne godine, a povremeno je naruše navijačke skupine. 

Vezani članci