Mumije primaju tisuće kuna, a Grmoja opet pita Božinovića "Zašto ne daš iz BiH..."

M. Jurić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja poslao je novo pitanje ministru policije RH Davoru Božinoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je Europska unija BiH stavila na listu sigurnih zemalja Bosnu i Hercegovinu iz kojih razloga se i dalje pri ulasku u RH iz BiH na više dana mora imati negativan i skupi test, odnosno zašto se bez testa može ući u RH samo na 12 sati", upitao je ponovno Nikola Grmoja dodavši da će isto ugroziti turističku sezonu na području Dalmacije, ali i diskriminira hrvatske državljane iz BiH. Na koncu je upitao i zašto se ne libelizira prelazak granice bez ograničenja kao za ulazak u RH iz Republike Srbije. 

Inače, ovo je drugi put da se Mostov Grmoja zalaže za bh. Hrvate, dok mumije koje za to imaju izdašna primanja šute. Ni HDZ Bosne i Hercegovine odviše se ne trudi uključiti u ovu problematiku, a lider Čović je nedavno, nakon što su sedam mjeseci zatvorena vratima svim državljanima, a napose i Hrvatima iz BiH, kazao da nećemo još dugo čekati. 

Sve je jasnije da korona granična politika sve manje ima veze s razumom, a sve više s tim da se na Rivijeru, prema ekonomskim procjenama pravdanim pandemijom -  pusti one koji će potrošiti više. 

Vezani članci