Mostar: Nastavlja se krađa automobila i pljačka kladionica

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda (u vremenskom razdoblju od 22.01-25.01.2010.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 30 prijava od strane građana (na području Mostara 19; na području Čapljine 3, na području Jablanice 2, na području Prozor-Rame 1, na području Čitluka 1 i na području Konjica 4). U oblasti javnog reda i mira registrirano je osam prekršaja i to na području Mostara 7 i na području Čitluka 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 13 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede. Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 6, na području PU Čapljina 2 i na području PU Konjic 5.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

- 23.01.2010.godine u PU Mostar je prijavljeno da je tijekom noći, od strane NN počinitelja, otuđeno vozilo marke „ Škoda Octavia“ dok se nalazilo parkirano u naselju Zalik.

Upoznat Odjel krim.policije. - 23.01.2010.godine u PU Mostar je prijavljeno da je od strane NN počinitelja otuđeno vozilo marke „VW Golf IV“ dok se nalazilo parkirano u Ul. B.N.R. Upoznat Odjel krim.policije.

- 23.01.2010.godine oko 17,35 sati PU Mostar je obavještena da je u kladionici „Milenijum“ u Ul. A.Starčevića izvršeno razbojstvo. Izlaskom na lice mjesta, pripadnici policije su utvrdili da je u istu ušla NN muška osoba i uz prijetnju nožem od djelatnice otuđio novac. S opisom počinitelja upoznate su sve policijske patrole na terenu koje poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku počinitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- 24.01.2010.godine oko 20,00 sati PU Mostar je obavještena da je izvršeno razbojstvo od strane dvije NN osobe na benzinskoj crpki „Energopetrol“ u Potocima. Tom prilikom počinitelji su, uz prijetnju vatrenim oružjem, djelatniku crpke otuđili novac iz kase i udaljili se u nepoznatom smjeru. Očevid na licu mjesta izvršili su pripadnici Odjela krim.policije. - 24.01.2010.godine oko 15,00 sati u Rodoču, općina Mostar, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Dario Ć. iz Mostara s motociklom „Honda“ i Boris B. s vozilom „Renault Laguna“. Tom prilikom vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozlijede.

MUP HNŽ

Vezani članci