MISTERIOZNI NESTANAK MUŠKARCA Pronađena sjekira, psi "zbunjeni", dronovi ne pomažu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Muškarac F.H. iz Čuništa kod Olova, čiji je nestanak prijavljen 30. svibnja, nije pronađen ni nakon šest dana potrage. Danas je sedmi dan potrage u koju su uključeni pripadnici nekoliko Gorskih službi spašavanja i pripadnici Oružanih snaga BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje informacije kažu da u potrazi sudjeluje skoro 200 pripadnika GSS Sarajevo i GSS Zavidovići. Spasioci, tragači i policija su za vrijeme višednevne potrage pronašli samo jedan trag. Riječ je o sjekiri koja je pronađena prije dva dana i koja, prema informacijama, pripada nestalom muškarcu.

Pretpostavlja se da je F.H. boravio u šumi gdje je sa sjekirom obavljao određene poslove. 

Ovaj misteriozni nestanak muškarca dodatno je zakompliciran činjenicom da su u potrazi korišteni i dronovi, kao i psi tragači, koji nisu uspjeli pomoći.

U prvim danima nakon prijave nestanka vršene su i noćne pretrage terena ali konkretnih rezultata, osim sjekire, nije bilo, piše Oslobođenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je pronađenu sjekiru policija izuzela kao dokazni materijal i ona nije ponuđena psima kao pomoć za dalju potragu.  Prema informacijama sa terena, psi tragači danima su se vrtili u krug, odnosno, konstantno su tragovi vodili na dvije lokacije za koje se zna da je muškarac posjetio, ali napretka nije bilo.

Vezani članci