Ministar Hadžović dobio nagradu "Zlatni hercegovački šipak“

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Roditelji Grada Mostara, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije Rašidu Hadžoviću dodjelili su nagradu „Zlatni hercegovački šipak“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S iznimnim zadovoljstvom obavještavamo javnost da je nagradu „Zlatni hercegovački šipak“ za posebna dostignuća na području obrazovanja i kulture osvojio prof. dr. Rašid Hadžović koji trenutno obnaša dužnost kantonalnog ministra kulture, obrazovanja i sporta u Vladi HNŽ. Želimo mu čestitati i ovim putem obavijestiti da je nagrada dostavljena u njegov ured u zgradi vlade, a medije zamoliti da kontaktiraju ministrov ured kako bi im dostavili izjavu i eventualne fotografije", navodi se u objavi roditelja.

Rašid Hadžović

"Smatramo da ste kao ministar svojim izjavama pomeli konkurenciju za najbolju mostarsku lisku koja je vječno utkana u sokacima našeg grada, te stoga odnio sigurnu pobjedu u školskoj 2020/202. Posebno se referiramo na izjavu koja datira 24.05.2021. o poučnim detaljima nošenja s krizom u protekloj školskoj godini, te ujedno želimo i pohvaliti Vaše komunikacijske sposobnosti s roditeljima. Na žalost roditelji nisu imali dovoljno sredstava za izradu skulpture u punoj veličini jer su se istrošili na instrukcije svoje dječice te se ovim putem ispričavamo", stoji u objavi.

Vezani članci