Marijan Knezović čvrsto na braniku prava Hrvata u BiH

Vidi originalni članak
...tema je bila Izbori u BiH. Jedan od gostiju bio je Marijan Knezović, koji je još jednom po tko zna koji puta u javnosti branio demokratska prava Hrvata u BiH.

Marijan je argumentirano i smireno pokušao, koliko su mo dozvolili, objasniti da BiH ne može naprijed kada su Bošnjaci po treći puta izabrali hrvatskog člana predsjedništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svaki Marijanov argument drugi gosti u studiiju, uključujući i voditelja upadali su mu u riječ i tako ga pokušali onemogućiti da iznese istinu o majorizaciji Hrvata u BiH.

Te upadice su često prekidane pljeskom publike u sarajevskom studiju, za koje je Marijan kratko rekao da on kao Hrvat  njih ne može očekivati u Sarajevo, što je dodatno razbjesnilo njegove sinoćnje sugovornike. 

Marijan je još jednom pokazao centralističkom Sarajevu i pobornicima preglasavanja kako se argumentima brane prava Hrvata u BiH, i njegov je nastup u onakvom okruženju je za svaku pohvalu.

Mnogi puno stariji i iskusniji političari sasvim sigurno ne bi pristali gostovati u emisiji kakva je bila sinoć, a bila je sve samo ne demokratska debata. Ta emisija je samo preslika trenutnog stanja u BiH, i očiti primjer kakvu BiH žele pobornici nelegalno izabranog hrvatskog člana predsjedništva BiH. Ti isti su sinoć provokacijama htjeli izazvati bijes kod Mariijana, ali su se namjerili na pogrešnog i nakon njegovih smirenih i odmjerenih odgovora oni su bijesnili i pokušali povišenim tonovima ušutkati mladića koji je pokazao kako se brane prava Hrvata. Marijan je pokazao da se može isto misliti i govoriti i kada živite u Zagrebu, kada ste kod kuće u Hercegovini, ali i onda kada se pređe Ivan planina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HERCEGOVINA.info

Vezani članci