Lagumdžija grobar Bosne i Hercegovine

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Lider partije koja sa socijaldemokracijom ima malo što zajedničko ostat će u povijesti zapisan kao jedan od glavnih rušitelja i grobara današnje BiH. Iako su programska načela njegove partije vezana upravo za jedinstvenu BiH, on svakodnevno svojim postupcima dokazuje da su ta načela samo mrtvo slovo na papiru, upravo kao i naziv socijaldemokratska u predznaku njegove partije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kada će bahatog bošnjačkog lidera i oportunistu trpjeti  njegov narod i njegovi glasači trpjeti ostaje nepoznanica , ali je činjenica da svakim danom Lagumdžija ima sve više neprijatelja. Ne mora se Zlatko brinuti za teritorije gdje nije dobio potporu i glasove, već se mora brinuti za većinski bošnjačke teritorije na kojima je uspio pobijediti na izborima. Pobijedio je lažima u predizbornoj kampanji, a svi slogani njegove partije su ništa drugo nego obične floskule.

Država za čovjeka za koju se zalagao uoči izbora danas predstavlja skup nekoliko županija u kojima su Bošnjaci većina, a na ostalom teritoriju BiH Lagumdžija je danas ubjedljivo prvi na ljestvici najnepoželjnija i najomrženijih osoba. Puno puta spomenute tekovine NOB-a u predizbornoj kampanji Lagumdžija je srušio koalicijom sa HSP BiH, a poštenje o kome je zvonio na sva zvona demantirao je osobno svojom aferom reketarenja, kao i koalicijom sa širokobriješkim tajkunima braćom Lijanović.

Osim što je sebi priskrbio epitet najmržeg političara u krajevima gdje žive Srbi i Hrvati, Lagumdžija je uspio protiv sebe okrenuti  sve neovisne novinare i intelektualce u Sarajevu koji misle svojom glavom, te koji  su uvidjeli gdje Lagumdžija pokušava odvesti BiH. Jedan od njegovih posljednjia bastiona i uporišta jednoumlja je FTV koja ne birajući sredstva  pokušava uvjeriti auditorij koji je prati u ispravnost Lagumdžijine politike.

Imao je Mubarak svoje bastione, a završio je karijeru bjegom od svoga naroda. Slična sudbina slijedi Lagumdžiji samo je razlika između njega i Mubaraka  što je ovaj vladao svojom državom 30 godina, a ovaj drugi sudeći po svemu neće vladati ni 30 minuta.

Vezani članci