KISELJAK Općina želi preispitati koncesije Jamnici zbog mogućih otkaza u Kiseljaku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Općinsko vijeće Kiseljaka u središnjoj Bosni zatražilo je u petak od tvrtke 'Sarajevski kiseljak', u vlasništvu zagrebačke Jamnice, da preispita odluku o smanjenju broja zaposlenih, a pritom ne isključuje mogućnost redefiniranja uvjeta pod kojim im je dodijeljena koncesija za punjenje mineralne vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavljeno iz Općinskog vijeća, na sjednici na kojoj su bili i predstavnici Uprave Sarajevskog kiseljaka, zatraženo je da ta kompanija i Jamnica plus d.o.o. Zagreb preispitaju odluke o smanjenju broja zaposlenika u Kiseljaku "imajući u vidu značajnu financijsku dobit koju poduzeće ostvaruje koristeći prirodni resurs općine Kiseljak", prenosi Hina.

Uz to, zatražili su od načelnika općine Kiseljak te općinskih službi da preispitaju sve pravne akte - od odobrenja do rješenja koje je Općina Kiseljak donosila za poduzeće Sarajevski kiseljak d.o.o. Kiseljak.

“Općinsko vijeće Kiseljak zadužuje načelnika općine Kiseljak i Općinske službe da u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Središnja Bosna preispitaju odluke i ugovor o dodjeli koncesije poduzeću Sarajevski kiseljak”, navodi se u zaključcima.

U 'Sarajevskom kiseljaku 'nisu komentirali navodnu odluku o smanjenju broja djelatnika. U toj kompaniji radi više od 300 ljudi, a polovina ih je iz općine Kiseljak.

Vezani članci