Kebo: Majka ubijenog Joze voljela bi vidjeti nalogodavce

Vidi originalni članak
S Leutarovom majkom, sestrom, sinom i snahom Kebo je, kako je kazao novinarima u Mostaru, razgovarao o tome kako doći do istine o tome ko je ubio jednog čestitog čovjeka.

Iako na tome, naveo je, rade tužiteljstva, Kebo je najavio da će svaki mjesec podsjećati javnost i institucije koje su zadužene za to da otkriju ubojice, a posebno nalogodavce ubojstva pokojnog Leutara, rahmetli Nedžada Ugljena i, ako se, rekao je, ustanovi da je to namjerno urađeno, i supruge generala Sefera Halilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Kada sam razgovarao s majkom pokojnog Joze, rekla je da bi voljela vidjeti nalogodavce. Ja ću vam reći moj dojam, koji ne mora biti točan, da ih, možda, vidim u krugu od 200 metara od mjesta gdje sjedim u Predsjedništvu države. Ili ljude koji posjeduju dokumentaciju koja će ukazati na one koji su izdali naredbe i koji su sakrili istinu od obitelji i od javnosti o tome tko su počinitelji i nalogodavci političkih ubojstava - kazao je Kebo.

On je novinarima kazao i da će se kao odgovorni čovjek izvršne vlasti Federacije potruditi da, kako je već rekao, bude raspuštena Vlada FBiH i izabrana nova.

Dnevni Avaz

Vezani članci