JAVILI SE Par iz Splita živ i zdrav

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Par iz Splita Tina Smoljo (22) i Tonino Raić (22) pronađeni su i živi su i zdravi. Objave njihovog nestanka skinute su iz Nacionalne evidencije nestalih osoba, dok je za trećom osobom Paškom Mladinićem (23) iz Solina još uvijek na snazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PU splitsko-dalmatinske službeno su dali najkraću moguću informaciju, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Ne poduzimamo više mjere traganja. Osobe su pronađene žive i zdrave, a za sve ostale detalje nismo ovlašteni da ih iznosimo u javnost", kazao je Jerko Kurevija iz Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću.

Objave o nestanku ne bi bile skinute bez da se sa stopostotnom sigurnošću ustvrdilo kako je s nestalim osobama sve u redu. Isto tako je uobičajena procedura da se kontaktira i obitelj te osobe koje su prijavile nestanak.

Zbog zakonskih odredbi, policija ne smije izaći u javnost niti s podatkom je li se par iz Splita javio iz inozemstva ili su u Hrvatskoj. Radi se, naime, o punoljetnim osobama.

U vezi s trećom osobom, koja je također povezivana s njihovim putem u Nizozemsku, a još uvijek je na popisu nestalih, s obzirom na razvoj situacije s mladim parom za pretpostaviti je kako se radi o svojevoljnom odlasku. Nestanak Paška Mladinića je prijavljen jučer, navedeno je kako je nestao 6. studenoga te da se udaljio s adrese prebivališta u Solinu. Nestanak Tonina Raića prijavljen je prošli tjedan, a kao datum odlaska s kućne adrese je naveden 7. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za djevojku Tinu Smoljo nestanak prijavljen u isto vrijeme, a kao dan odlaska s adrese u Splitu na put u Nizozemsku, nakon kojeg joj se izgubio svaki trag, bio je naveden 8. studenoga. Ona i Tonino su par godina u intimnoj vezi.

Vezani članci