FBiH: Nastava počinje 1. rujna, osim u HNŽ-u i poplavljenim područjima

Vidi originalni članak
...1. rujna, osim u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, gdje je početak nastave, prema Odluci županijske vlade, odgođen do 8. rujna.

Također u Zapadnohercegovačkoj županiji će, prema odluci Vlade ZHŽ-a, nastava za učenike prvog razreda osnovne škole početi u drugom polugodištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastava neće početi u Maglaju i područnim školama u Nemiloj

Kako javlja Fena u pojedinim dijelovima FBiH, koja su najviše pogođena poplavama u svibnju ovu godine, početak nastave će biti odgođen, prilagođen uvjetima rada ili će se privremeno odvijati na drugim lokacijama.
U većem dijelu Posavske županije nastava također počinje 1. rujna.

- U Orašju nastava u osnovnim i srednjim školama neće početi do daljnjeg. Odluka o početku nastave bit će donesena naknadno nakon sastanka s investitorima, koji u suradnji sa županijskim ministarstvom obrazovanja realiziraju projekte sanacije školskih objekata.

U Odžaku nastava počinje 1. rujna, ali će učenici iz područnih škola Prud, Zorice i Vojskova nastavu pohađati u drugim školama dok će nastava u Domaljevcu biti organizirana u drugoj smjeni.

U Tuzlanskom kantonu nastava će početi u ponedjeljak, 1. rujna, za sve učenike osnovne i srednje škole. Učenici iz škola u kojima se zbog štete uzrokovane poplavama i klizištima neće moći izvoditi nastava pohađat će nastavu u obližnjim školama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fena

Vezani članci