VIDEO  Evo što su tražili turistički radnici u Sarajevu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Sarajevu se danas pred zajedničkim institucijama BiH održao mirni prosvjed turističkih radnika iz Hercegovine i BiH. Svi oni od Vijeća ministara BiH traže odluku o olakšanom ulasku turista u BiH kako bi spasili što se spasiti da od turističke sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi tražimo da se omogući ulazak svima u BiH na način na koji je to predviđeno u EU i svijetu. To znači ulazak na osnovu antigenskog testa, potvrde o preboljeloj koroni i na osnovu potvrde o cijepljenju. To je sve što mi tražimo od vlasti", rekao je u obraćanju prosvjednicima rekao je između ostalog predsjednik Udruge turizma, hotelijerstva i iznajmljivača soba Međugorje Davor Ljubić.

"Ono što mi turistički radnici iz BiH tražimo su uvjeti za rad. Mi ne tražimo ničiju milostinju i mrvice, ni kruha ispod stola. Tražimo da nam se omogući ono što smo cijeli život radili i stvarali. Mi ne očekujemo nikakvu potporu od države osim da zakonskim popisima stane iza nas. Treba nam samo dopustiti da radimo ono što najbolje znamo", kazao je između ostalog Ljubić.
 

Vezani članci