VIDEO  Dodik na skupu 'Sloboda' dočekan uz pjesmu: "E moj Schmidte ne kači se s nama, ubit će te lole..."

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Banjoj Luci je počeo skup "Sloboda" čiji je inicijator BORS.  Kako navode, skup su organizirali "zbog pokušaja nadležnih osoba međunarodne zajednice da kreiraju ustavno-pravni poredak u RS". Uoči skupa, na ulicama grada na Vrbasu uočeno je jako prisustvo policije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Trg Krajine došli su najviši službenici DNS-a, predvođeni liderom te stranke Nenadom Nešićem. Među prisutnima je i načelnik općine Vlasenica, Mićo Kraljević, i bivši gradonačelnik Prijedora, Dalibor Pavlović.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik dočekan je na Trgu Krajine pjesmom, prenosi Avaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Iz Milića krenula je svita da obori Christiana Schmidta. E moj Schmidte ne kači se s nama, ubit će te lole", pjevali su građani prilikom Dodikovog dolaska. Dodika prati harmonikaš, kojeg je lider SNSD-a nagradio novčanicama.

S njim je došla i predsjednica RS Željka Cvijanović.

Slobodan Brdar iz Prijedora odbacio napade na Republiku Srpsku, posebno na NSRS i Milorada Dodika, kome se,kako kaže prijeti smrću  njemu i njegovoj porodici, Osuđuje sankcije od starih, kako je rekao srbomrzaca Dodiku i Cvijanovićevoj i daje im podršku, kao i premijeru Viškoviću, javlja BN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šaljemo poruku da ne prihvaćamo unitarnu BiH po volji jednog naroda. Ne damo imovinu, branimo svaki pedalj naše otadžbine", rekao je on. 

Vezani članci