FOTO/VIDEO  DOČEK NOVE GODINE Tisuće uz Željka Bebeka pjevale u središtu Mostara

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Veliki broj posjetitelja iz Dalmacije, zaleđa Dalmacije, istočne i zapadne Hercegovine, te dijelova Bosne došao je u Mostar na doček nove 2023. godine. Bilo je tu i domaće publike iz Mostara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert na otvorenom, u šetalištu održao je Željko Bebek sa bendom, a kao predgrupa nastupio je sastav 'Gabrijel' koji su publiku zagrijali uz hitove domaće pop i rock scene.

 

Svoj 90-minutni nastup pred publikom u Mostaru, Bebek je započeo pjesmom 'Ono nešto naše', a potom su se tu našli mnogobrojni hitovi iz njegove solo karijere, ali iz vremena dok je bio član 'Bijelog dugmeta'.

Točno u ponoć uslijedio je vatromet, a na pozornici su se Željko Bebek, članovi njegovog benda, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, te voditelji programa Boris Čerkuč i Ivana Vidmar počastili pjenušcem. Kordić je svim prisutnima uputio novogodišnju čestitku uz prvenstveno obilje zdravlja, a potom privatnog i poslovnog uspjeha.

Nakon toga, Bebek je sa bendom nastavio svoj nastup, a nakon njih na pozornicu su opet stupili članovi grupe 'Gabrijel'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već večeras na istoj pozornici će nastupiti grupa 'Twist', te nakon njih Adi Šoše.

Vezani članci